Begeleiding

Welkom bij Onze Holistische Praktijk voor Begeleiding:

 

Onze holistische begeleiding is speciaal ontworpen om ook ondersteuning te bieden aan GHZ en PGB cliënten, waarbij ik een persoonlijke benadering hanteer om jouw unieke behoeften te vervullen. Het aanbod omvat een breed scala aan diensten en eigenschappen die gericht zijn op het verbeteren van jouw welzijn en levenskwaliteit.

 

Aanbod:

Mijn begeleiding omvat een holistische aanpak, waarbij ik aandacht besteed aan zowel fysieke als mentale aspecten. Ik biedt ondersteuning op maat, waarbij ik luister naar jouw behoeften en doelen. Als professionele begeleider ben ik er om je te helpen bij dagelijkse activiteiten, het ontwikkelen van vaardigheden en het vergroten van zelfstandigheid.

 

Eigenschappen en Voordelen:

Door deze begeleiding kunnen GHZ en PGB cliënten genieten van een verbeterde levenskwaliteit en een gevoel van empowerment.Ik richt me op het oplossen van problemen zoals sociale isolatie, het ontwikkelen van coping-strategieën, het vergroten van zelfvertrouwen en het verbeteren van sociale vaardigheden. Mijn holistische aanpak helpt bij het verminderen van stress, angst en helpt bij het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving.

 

Problemen die worden aangepakt:

Mijn begeleiding biedt oplossingen voor verschillende uitdagingen waarmee GHZ en PGB cliënten te maken kunnen krijgen, waaronder maar niet beperkt tot: sociale interactie, emotionele stabiliteit, dagelijkse structuur en ondersteuning, het verbeteren van levensvaardigheden, en het vergroten van zelfredzaamheid.

 

Wil je een gepersonaliseerd en holistisch begeleidingsplan? Neem vandaag nog contact met ons op voor een intakegesprek en ontdek hoe ik jou kan ondersteunen op jouw unieke reis naar welzijn en groei.

 

Als holistisch begeleider help ik je met je hulpvragen op een rijtje zetten. Samen doen we een uitgebreide intake waarin we kijken naar zowel je psychische en lichamelijke klachten als ook praktische zaken waar je tegen aan loopt. 

 

Aan de hand van de intake stellen we een  plan op. Hierin beschrijven we je hulpvragen en de stappen die nodig zijn om deze aan te pakken. 

Waar ik je kan helpen doe ik dat. Waar ik dat niet kan verwijs ik je door of help ik met uitzoeken wie dat eventueel wel kan. 

 

Een intake en plan kost € 123,- incl.

De afspraak duurt ongeveer 1,5 uur en hierom heen hebben we nog contact. 

Vervolgafspraken kosten € 33,- per uur. 

 

Ik wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel ben ik op de hoogte van de wet WKKGZ en de wet AVG.

Wanneer ik via PGB wordt ingehuurd voldoe ik aan alle voorwaarden en wordt ik uiteraard betaald door het zorg kantoor. 

Ik ben aangesloten bij de geschillencommissie Zorg voor ZZP. 

Neem voor meer informatie over begeleiding contact met ons op via het contactformulier.