Reiki - Angèle Kuis

Je kunt bij mij niet alleen energetische producten kopen maar ook een reiki sessie boeken.

Zowel voor mensen en dieren.

Je kunt kiezen voor 1 behandeling, of een pakket met meerdere behandelingen met korting.

'Stap in de wereld van Reiki en ontgrendel het pad naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven!'

Lees hieronder meer over Reiki

Of neem voor meer informatie contact op via Whatsapp:


🌟 Ervaar de Helende Kracht van Reiki bij Aloha mohala in de hut! 🙌✨

In de praktijk bieden ik je de transformerende helende energie van Reiki aan, een eeuwenoude Japanse kunst die lichaam, geest en ziel in balans brengt.

🌿 Wat is Reiki? Reiki is een niet-invasieve, natuurlijke behandelingsmethode die werkt met universele levensenergie. Door middel van zachte aanrakingen of handoplegging wordt de energiestroom in het lichaam gestimuleerd om harmonie en genezing te bevorderen.

Voordelen van Reiki:

  • Diepe ontspanning en stressvermindering
  • Bevordering van natuurlijke genezingsprocessen
  • Balans en harmonie in lichaam en geest
  • Verlichting van fysieke en emotionele blokkades
  • Verhoogd welzijn en energie

🌈 Oplossingen die Reiki biedt: Reiki kan helpen bij het verlichten van stress, angst, slapeloosheid, en kan ondersteuning bieden bij fysieke klachten, emotionele onevenwichtigheid en spirituele groei. Het kan een diepgaande helende ervaring bieden, zowel op mentaal als fysiek niveau.

💫 Gunstige Kennismakingstarieven: Ontdek de kracht van Reiki met de voordelige kennismakingstarieven. Ervaar de helende energie en herstel de balans in jouw leven.

🔮 Waarom voor Aloha Mohala kiezen? Omdat ik je graag help je balans terug te vinden en met je mee zoek in jouw weg naar herstel. Met mijn sterke stroom help ik je chakra's openen, innerlijke heling aan te gaan en het pad zoeken wat bij je past. 

📅 Maak vandaag nog een afspraak voor innerlijke balans en welzijn!

Ontdek hoe Reiki je leven kan veranderen! 🌿✨

Reiki Sessie

€ 44,44

Reiki Sessie

€ 44,44

Bij een reiki sessie compleet krijg je een behandeling, met fysieke afspraak. Wanneer je dit besteld neem ik contact met je op om dit verder te plannen.

Ontdek de helende kracht van Reiki: Jouw sleutel tot innerlijke balans

 

Heb je ooit gehoord van Reiki, maar twijfel je nog om een behandeling te boeken?

Laat me je overtuigen waarom je deze unieke en transformerende ervaring niet mag missen.

 

Reiki is een eeuwenoude, Japanse geneeswijze die werkt met universele levensenergie. Deze energie stroomt door alles wat leeft, inclusief jou! Helaas kunnen stress, negatieve emoties en fysieke klachten ervoor zorgen dat deze energiestroom geblokkeerd raakt. Hierdoor kan je uit balans raken en ontstaan er lichamelijke en geestelijke klachten.

 

Een Reiki-behandeling biedt uitkomst. Tijdens een sessie zal de Reiki-beoefenaar zijn of haar handen op verschillende posities op je lichaam plaatsen om de energie weer in balans te brengen. Dit proces stimuleert het zelfgenezend vermogen van je lichaam en zorgt voor een diepe ontspanning.

 

Nog niet overtuigd? Hier zijn drie redenen waarom je een Reiki-behandeling zou moeten boeken:

 

1. Verminder stress en angst:

In onze hectische wereld is het makkelijk om overweldigd te raken. Reiki helpt je om je gedachten tot rust te brengen en stress los te laten. Na een behandeling voel je je kalm, helder en ontspannen.

 

2. Stimuleer je immuunsysteem:

Door de energieblokkades op te heffen, ondersteunt Reiki je lichaam in zijn natuurlijke genezingsproces. Dit kan bijdragen aan een sterker immuunsysteem en een betere algehele gezondheid.

 

3. Verbeter je emotionele welzijn:

Reiki kan helpen om vastzittende emoties los te laten en innerlijke vrede te vinden. Het bevordert zelfbewustzijn en helpt je om beter met emoties om te gaan.

 

Dus, waar wacht je nog op?

 

Gun jezelf de kans om te ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen.

 

Boek nu je eerste Reiki behandeling en laat je verrassen door de kracht van deze bijzondere energie!

 

Kortom: Stap in de wereld van Reiki en ontgrendel het pad naar een gezonder, gelukkiger en evenwichtiger leven

 

Ik snap het best als je nog vragen hebt of meer wilt weten, Bel me dan gerust even om je vraag te stellen, of om een datum te plannen:

Angèle: 06-53734795

Neem contact met me op via het contactformulier, of bel me even voor meer informatie.


Reiki Sessie

€ 44,44

Reiki Sessie

€ 44,44

 

Bij een reiki sessie compleet krijg je een behandeling, met fysieke afspraak. Wanneer je dit besteld neem ik contact met je op om dit verder te plannen.

Voor wie is Reiki?

Reiki is voor iedereen. Mensen boeken vaak voor het eerst een Reiki behandeling wanneer ze niet lekker in hun vel zitten:

 

Heb je last van Stress?

Voel je je overprikkeld?

Onrust vanwege de rumoerige tijden?

Heb je een ziekte die momenteel erger opspeelt?

Of misschien verdriet wat je wil verwerken?

 

Als je op 1 of meerdere van deze vragen 'JA' hebt geantwoord,

dan is Reiki een geweldige manier om je te helpen.

De meeste mensen ervaren al na 1 sessie minder onrust of lichamelijke klachten en vinden het een heerlijk ontspannende ervaring. 

 

Reiki werkt positief bij "onrustige" baby's.

Toen ons zoontje de eerste 5 maanden alleen maar huilde vanwege een voedingsallergie die we nog niet ontdekt hadden was Reiki een fijne ontspannende manier voor zowel hem als mij. Soms kan het ook helpen een klacht bij baby's of kinderen eerder in kaart te brengen. 

 

Ook uw huisdier kan baat hebben bij behandelingen.

Inmiddels heb ik een flink aantal honden en katten behandeld bij alle was tijdens en na de sessie duidelijk verschil. Ook bij agressieve dieren is een afstand behandeling een  kalmerende methode. 

 

Neem contact met me op via het contactformulier, of bel me even voor meer informatie.

 


Het is heel normaal als je nog vragen hebt.

 

Je kunt uiteraard vrijblijvend contact met me opnemen via het contactformulier, daar staat ook mijn telefoonnummer.

Je kan hier geheel vrijblijvend je vragen stellen of contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Lieve groet,

Angèle

 


Reiki op AfstandReiki Fysiek Compleet


GHZ Begeleiding

 

Ik heb 11 jaar gewerkt als ghz begeleider en dan voornamelijk met complexere doelgroepen. Heeft u, of een geliefde een verstandelijke beperking en bent u opzoek naar een spirituelere ,en eventueel holistische, kijk op de zorg dan help ik u graag verder! Ik denk dat Reiki een bijzonder mooie aanvulling kan zijn op reguliere zorg en zeker binnen de gehandicaptenzorg. Mensen met een verstandelijke beperking zijn vaak extra gevoelig voor interne en externe prikkels, Reiki kan ondersteunen in ontprikkeling en soms komen we nog stapje dichter bij kern van het "zijn". Omdat Reiki ontspant en vaak lichamelijke klachten kan verminderen is het een mooie ondersteuning tegen bijvoorbeeld verkramping, spasmes, darmklachten, etc. 

 

Stervensbegeleiding is ook mogelijk.

 

Wanneer iemand aan het begin van zijn laatste wandeling staat of zelfs al op zijn sterfbed ligt kan dit heel beangstigend zijn. Er kan een gevoel van onafgemaakte zaken zijn,een gevoel van schuld en verdriet naar degene die achterblijven of een angst voor wat er gaat komen. Reiki helpt hierbij. Reiki helpt met loslaten en aanvaarden. Reiki helpt bij het in verbinding komen met je Hogere Zelf zodat je durft te vertrouwen op wat komen gaat. Het zou een eer zijn je te begeleiden bij de laatste fase. 

de kosten voor Stervensbegeleiding gaan in overleg.