Over mij

Hallo,

Ik zal me even voorstellen.
Ik ben Angèle en ik en geboren 4 oktober 1984.
Ik ben moeder van 1 zoontje van oktober 2019, en moeder van 1 dochter van juli 2023
en vriendin van kunstenaar Gerjan Haasnoot. Jaren geleden ging ik voor mijn vele vage klachten naar een orthomoleculaire therapeut en daar werd het zaadje geplant.
Inmiddels ben ik zelf orthomoleculaire therapeut en Reiki behandelaar.


Sinds 2011 ben ik begeleider in de ghz. Zowel EVB, MVB en LVB met vooral ASS,NAH en ADHD problematieke. Bij Aloha Mohala richt ik me ook graag op deze doelgroep maar iedereen is natuurlijk welkom.

Ik behandel ook graag baby's, kinderen en dieren met Reiki. Als ervaringsdeskundige van een onrustige baby kan ik  met je meedenken betreft mogelijke oorzaken of waar je dan heen kunt. Wanneer je me mailt is dit altijd geheel vrijblijvend!

Ook Reiki op afstand is mogelijk! Handig bij ondersteuning van Corona of bv agressieve dieren.

Met Reiki en een luisterend oor wil ik graag stervensbegeleiding ondersteunen. Hier kun je onder het kopje reiki meer uitleg over vinden. Hier zijn geen prijzen voor op de website want dit gaat altijd geheel in overleg. 

Je kan een afspraak maken voor Reiki, voor een vitaminen en mineralen consult maar ook voor een volledige intake. Bij deze intake zetten we je hulpvragen op een rij. Waar ik kan help ik je verder.
Mocht ik het idee hebben dat ik je niet verder kan helpen dan zal ik je altijd door verwijzen naar een ander. Regulier of alternatief.
Mocht je iets van me willen weten of een afspraak willen maken.
Stuur een watsapp, mail of bel en ik beantwoord je zo snel mogelijk!!

 

Lieve groet,

Angèle Kuis

Fotocredits; Art in a picture

Over Aloha Mohala

Aloha Mohala is geboren toen ik met een burnout thuis zat. 

Inmiddels was ik zover dat ik het nodig had om weer wat te gaan doen maar bij de gedachten terug te gaan naar het werk kreeg ik meteen paniek. De bedrijfsarts vroeg me wat ik wel leuk vond. Dat was Reiki geven en op marktjes staan. Corona en een zeer natte zomer gooide echter roet in het eten en zo werd de website geboren. 

 

Aloha Mohala is hawaiaans. Eigenlijk zou het Mohala Aloha moeten zijn. Dit betekent florerende (of bloeiende) liefde. Hiermee bedoel ik, liefde voor andere, liefde voor moeder aarde maar ook liefde voor jezelf. Zelfzorg en zelfliefde zijn het begin om een betere wereld te maken. Wanneer je goed voor jezelf zorgt, zorg je automatisch beter voor moeder aarde, voel je meer verbinding met andere mensen en zorg je voor andere uit liefde en niet uit moeten. 

 

Als holistisch begeleider blijf ik steeds bijscholen en me verdiepen in technieken.

Als verkoper van "new age" producten probeer ik zoveel mogelijk fairtrade en biogisch in te kopen. Ik leer zoveel mogelijk over stenen en mineralen ,zowel de werking als de samenstelling en wil alles weten over de producten die ik verkoop. Weet ik het niet? Dan vraag ik het voor je na. :) 

 

En als webshopbouwer ? 

Ik ben een mega digibeet en doe dus regelmatig iets verkeerd op deze site. Gelukkig heb ik een vriend die er wel handig in is en me graag helpt. 

Wanneer er iets niet klopt hier is het absoluut mijn schuld. Voor alle perfecte kopjes, indelingen en werkende webshop gaan de credits naar mijn lief.♡

 

Met liefde help ik je op weg. 

Liefs, Angèle