Edelsteen vormen

Wanneer een edelsteen uitgehakt wordt of gevonden wordt is deze ruw.  Een ruwe steen heeft krachtigere energie dan een getrommelde steen. Toch wil dit niet zeggen dat een getrommelde steen slechter of minder goed is. Getrommelde stenen zijn vaak prettiger om mee te dragen in je zak of aan een sieraad. De vormen waarin stenen worden geslepen hebben meestal ook een betekenis of energetische waarde. Hieronder leg ik kort uit wat de vormen betekenen. 

Lees meer »

Vitaminen!

Wist je dat soms de synthetische vorm van vitamine beter wordt opgenomen dan de natuurlijke vorm?

Lees meer »

Hidradenitis & voeding

Hidradenitis suppurativa is een huidziekte waarbij er weinig bekend is over de oorzaak. Het is vaak erfelijk maar andere factoren spelen zeker een een rol.

Lees meer »

Reuma & voeding

Reuma & voeding:Reuma is een verzamelnaam voor meer dan 100 verschillende aandoeningen van je ‘bewegingsapparaat’, die niet door een ongeval zijn veroorzaakt. Je ‘bewegingsapparaat’ bestaat uit je gewrichten, spieren, pezen en botten. Het  zorgt ervoor dat je je lichaam kan bewegen.

Lees meer »

WMO Ondersteuning

Veel mensen denken dat WMO er alleen is voor mensen die hulp bij huishoudelijke ondersteuning of lichamelijke zorg nodig hebben.Echter is WMO er voor iedereen die (tijdelijk) een extra steuntje in de rug nodig hebben.

Lees meer »

E-nummers

Er is heel veel te schrijven over E-nummers in een "korte" post is dit niet te doen.Hieronder staan wat belangrijke weetjes gedeeld zodat je toch meer kunt afwegen of je een product wel of niet wilt eten, of aan je kind wilt geven. 

Lees meer »

Vitamine A

Wist je dat... Nu er meer veganisten zijn er ook steeds meer viramine A tekort voorkomt in ons land? 

Lees meer »

Wat is Reiki?

Wat is reiki?De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei” en “Ki”. “Rei” betekend Universele en “Ki” staat voor levensenergie. Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Lees meer »